Creative / Inspiration

Primul curs de business coaching pentru fotografi

Într-o perioadă în care este încurajat antreprenoriatul și fiecare își creează și conduce propriul business este aproape riscant să te lansezi într-un domeniu pe care nu îl stăpânești îndeajuns. Chiar dacă ești stăpân pe aria ta, trebuie să dobândești cunoștințe și despre cum să evoluezi și să fii realmente în top pe nișa ta.

Ca să înțelegi mai bine de ce am avut această inițiativă și ce problemă vreau să rezolv prin acest workshop, îți spun câteva lucruri despre cum a început. Am creat acest workshop după ce am participat la numeroase seminarii interactive, susținute de colegi de breaslă, în care aceștia prezentau strict detalii tehnice despre fotografie și cum procedează ei în diferite situații. Ca să evoluezi ca tehnică te poți documenta de peste tot, și fiecare e liber să o facă.

Eu mi-am dorit să învăț să mă promovez, atât pe mine și serviciile mele, cât și pe alții care își arată interesul vis-a-vis de acest subiect. Având studii și experiență în marketing, m-am gândit că pot să ofer din cunoștințele mele celor care au nevoie. Desigur, scopul acestor ateliere este să învățăm unii de la alții, așa că, la prima ediție, dar și în următoarele, voi invita persoane cu expertiză în domeniile marketingului digital și nu numai, precum și antreprenori și oameni de business care să aducă informații valoroase cu ei. Primele două întâlniri au fost organizate în grupuri de 5 cursanți, însă pe viitor coachingul se va desfășura exclusiv 1 la 1, pentru a ne axa strict pe businessul fiecăruia și a concretiza un plan corect și bine pus la punct de promovare.

Voi continua să postez despre acest tip de evenimente, iar cei interesați mă pot contacta aici pentru mai multe detalii și înscrieri.