Ce trebuie să știi

Cât costă un fotograf de nuntă

Dacă ești în căutarea furnizorilor de servicii pentru evenimente, cu siguranță te-ai întrebat cât costă fotografiile de nuntă. Dacă te întrebi care este prețul fotografiilor de nuntă sau preț fotograf evenimente, citește în continuare.

Mai jos afli câteva elemente care determină corect prețul unui fotograf de nuntă

6 motive pentru care un fotograf de nuntă bun are un preț pe măsură

Sunt câteva lucruri care determină și justifică prețul unor servicii ca fotografia de nuntă sau de eveniment.

Clienții noștri trebuie să înțeleagă aceste aspecte pentru a cunoaște valoarea produsului pe care îl plătesc. Am întâlnit clienți care nu sunt conștienți ce presupune procesul de realizare a fotografiilor. Este nevoie de elemente de logistică multe, care trebuie transportate. Trebuie întreținute și periodic updatate pentru a fi mereu la zi cu tehnologia. Iată ce mai trebuie să știi despre aceste aspecte:

Fotografiile sunt singurele care rămân

Dintre toate serviciile pe care le plătești la o nuntă, fotografiile sunt cele mai importante. Chiar a doua zi după nuntă, mâncarea și băutura au dispărut. Florile se ofilesc, iar locația și muzica devin amintiri vagi. Mai rămân verighetele, rochia și banii, dar toate acestea se pot reface dacă dispar. Fotografiile sunt singurele a căror valoare va crește în timp.

Fotografiile sunt singurele care nu se pot reface și totodată cele mai prețioase amintiri.

Și poate cel mai important aspect…

Fotografia de nuntă este un lux și, ca orice produs de calitate, vine cu un preț pe măsură. 

Fotografia de nuntă este o artă nemuritoare care poartă și descrie emoția cuplului acum și peste ani. Dar fotografie de nuntă înseamnă și amprenta personală a artistului care poate să redea în mod unic ceea ce îți vei aminti. A fi fotograf de nuntă înseamnă că știi să îmbraci fiecare imagine în trăire și să o transformi în amintire de o viață. Înseamnă că unui moment îi atribui măreția și sensibilitatea aceea care rămâne doar în suflet.

Fiecare imagine este o pagină din povestea voastră. Ea va rămâne amintirea voastră este cea mai de preț, iar modul în care se întipărește în memorie este misiunea unui fotograf bun. 

*Fotografie din portofoliul personal Andrei Vuia. Vezi întregul portofoliu aici: https://andreivuia.ro/portofoliu-de-fotografii/

Dacă ți-a plăcut această fotografie, vezi mai multe în portofoliu cu un click pe acest link. 

 

Alte aspecte pe care poate nu le-ai luat în considerare:

Realizarea fotografiilor implică o serie de costuri pentru echipamente fizice. De asemenea, este nevoie de hardware și sofware pentru editare, specifice profilului.

Un fotograf are,  ca orice alt antreprenor, de achitat taxe de întreținere, chirii și asigurări. Trebuie să se ocupe de promovare, perfecționare, și, nu în ultimul rând, de costuri de deplasare.

Ultimul, dar nu și cel din urmă aspect și poate cel mai important pentru clienți este soluționarea costurilor materialelor care vor fi oferite clienților: albume, hârtie foto, print, suport digital, ambalaje și multe altele.

Aceleași lucruri se aplică și în cazul serviciilor video. Află mai multe aici. 

 

Ți-a plăcut ce ai citit? Te aștept la un pahar de vin, să stabilim detalii despre nunta voastră.

Contactează-mă aici.